Opsyn & Tilsyn

Slip for bekymringerne med sommerhuset, om det hele er som det skal være, når i skal på weekend. Det kan enten være om i har glemt at lukke for vandet i vintersæsonen, om der er væltede træer efter en storm, eller om der er nogen der har været forbi med for lange fingre.

GIV DIN EJENDOM EN SUND START

T.A.C. Multi-Service tager sig af det, som i måtte have brug for, om det er opskæring og oprydning af væltede træer, eller om det er dialog med politiet. Vi kører en del af disse løsninger, hvor vi for eksempel laver opsyn og græsslåning 2 gange på en måned, samt en vinduespudsning 1 gang i kvartalet. Bestem selv den løsning der passer jer.​

SØRG FOR DIN HAVE ER ORDNELIGT FORBEREDT

Vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi er der for dem til at hjælpe dem udføre de drømme, de kan have for deres ejendom. Vores forår/efterår oprydningsservice er processen med at fjerne alle blade, grene og andet affald, der har akkumuleret i løbet af sommersæsonen. Det er vigtigt for sundheden af din have at fjerne disse materialer, fordi de nærer svampe materiale såsom sporer, som skader sundheden for planter i din have.

​​

Følg os

Kontaktinformation​

​T.A.C Multi-Service v/Anders Hvornum Carlsen

CVR: 31557372

Bokildevej 16
3370 Melby

Tlf.: 24 25 73 87

E-mail: tacmultiservice@hotmail.com

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Fredag 8-17

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

uk_swan_a_pos_rgb