Tæpperens & Trappevask​

​Vi har den opfattelse, at vi alle har et ansvar for miljøet. Det skylder vi os selv og vores kommende generationer. Derfor anvender vi i T.A.C. Multi-Service Svanemærkede rengøringsmidler, i ethvert muligt tilfælde. Vi anvender rengøringsmetoder, der er mindst belastende for arbejdsmiljøet.

FJERNER BAKTERIER OG MIDER

Fordele ved at få renset sine tæpper, er mange. Da støvsugeren kun har en vis sugeevne, kommer den aldrig i bund. Samt den ikke fjerne bakterier og mider som ligger i fiberrene i tæpperne.

En tæpperens er dybdegående og man opnår en mere ensartede overflade på sine tæpper, samt et langt bedre indeklima både for sine ansatte og lokalerne. Dette er med til at nedbringe sygdom.

GIV KONTORET NYT LIv

Tæpper og tæppefliser, går hurtig hen og ser trist ud når kunderne er mange. Man kan tit forlænge sine tæpper og kan spare mange penge på sådan en rensning. Vi ved at det kan være et problem at få renset sine tæppe i dagligdagen, vi tilbyder derfor at gøre det om aften eller i weekenden. Kunden er det vigtigste for os, og derfor løser vi opgaverne så vi ikke er til sene for vores kunder og vores kunder kunder.​

​TRAPPEVASK

Trappevask er en dejlig ting for en opgang, om det er ejerforening eller lejeforening. Vi laver en grundigere rengøring end mange andre, da vi støvsuger og IKKE fejer, her efter bruger vi Green Speed fladmoppe dette gør at vi ikke bruger det samme vand. Gelænder er naturligvis også med som en fast del af aftalen, som det også er med aftørringen af lamper og postkasser. Er der vinduer i opgangen kan disse blive pudset efter aftale.

Afhængig af overfladen på trappen, kan vi også lave vedligeholdelse på dette. Vi har stor erfaring med at lave polish top behandlinger på både terrazzo og linoleum, top behandlingen er med til at holde et bedere inde klima, da bakterierne nu kun ligger på overfladen, og ikke nede i trappen.​

Følg os

Kontaktinformation​

​T.A.C Multi-Service v/Anders Hvornum Carlsen

CVR: 31557372

Bokildevej 16
3370 Melby

Tlf.: 24 25 73 87

E-mail: tacmultiservice@hotmail.com

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Fredag 8-17

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

uk_swan_a_pos_rgb